16-02-07

heleen

Dag iedereen!

 

Heleen hier. Zo, onze eerste stageweek zit er al weer op. Ik moet zeggen dat het een vermoeiende maar leerrijke week is geweest.

We staan elke dag om 6 uur op en ik ga dan ook al slapen rond half 9. Tegen 1 uur ‘s middags, als de school uit is, is het hier een dikke 30 graden. We hebben deze week erg veel moeten regelen (vreemdelingendienst, nieuwe simkaart, inkopen, afspraken maken met de leerkrachten, uren regelen, de stad verkennen, geld wisselen…) Het was echt moeilijk om lesuren te regelen met de leerkrachten aangezien de meeste bijna geen uren willen afstaan en we eigenlijk de indruk hebben dat de meeste leerkrachten ook niet echt begrijpen wat we komen doen. Dit alles heeft er voor gezorgd dat het deze week wel wat vermoeiend was.

Maar toch ik zie het hier wel goed zitten. Het is echt een hele mooie stad, de mensen zijn zeer vriendelijk, het weer is zalig eens je er een beetje aan gewend bent…

Enkele leerkrachten hebben al aangeboden om ons rond te toeren in hun streek. Een andere leerkracht is met ons deftig leerkrachtenoutfitje voor mij gaan kopen (zie foto in mijn moemoe-outfit… maar dat vinden ze hier dus echt mooi…).

We gaan proberen dit weekend ergens te gaan zwemmen, dat hier aan enkele hotels of iets meer het binnenland in, maar dat moeten we nog wat uitzoeken. Maar goed, ik ga stilletjes aan doorgaan. Post maar allemaal reacties en zo, dat is echt fijn om te lezen.

Zo, vele groetjes!

 

heleen

 

22:29 Gepost door Jan | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop dat ge nu allebei ongeveer rond zijt met alles te regelen en wat meer kunt genieten! Maak maar zeker gebruik van het aanbod van de leraars, dat is pas echt ondergedompeld worden in een cultuur!

Gepost door: Mama | 17-02-07

De commentaren zijn gesloten.